Студентці ФПУП призначено академічну стипендію Кабінету Міністрів України

Shares

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 р. № 516-р студентці Житомирської політехніки Осипенко Зоряні Анатоліївні призначено академічну стипендію Кабінету Міністрів України на ІІ семестр 2020/2021 навчального року.

Академічна стипендія Кабінету Міністрів України призначається студентам закладів вищої освіти, які займають найвищі рейтингові позиції та мають право на призначення академічних стипендій за особливі успіхи в навчанні.

Осипенко Зоряна – студентка 2 курсу спеціальності 035.10 “Філологія” (Прикладна лінгвістика) групи ПЛ-1 факультету публічного управління та права. За час навчання зарекомендувала себе як відповідальна та активна студентка, яка має високий середній бал академічної успішності. Окрім відмінного навчання, Зоряна проявила себе як молодий дослідник, беручи участь у роботі студентського наукового гуртка «Інтертекстуальні студії», Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених “Current Trends in Young Scientists’ Research”, Х Всеукраїнського Шекспірівського конкурсу студентських дослідницьких і креативних проєктів імені Віталія Кейса. Студентка також бере участь у науковому проєкті молодих учених «Створення електронних багатомовних галузевих словників (тезаурусів)» (Державний реєстраційний номер: 0120U101262).

Зоряна сумлінно виконує функції старости академічної групи та веде активне студентське життя в позааудиторний час. Вона – член команди-переможниці у танцювальному конкурсі Dance Battle 2019, присвяченому Міжнародному дню студента; фасилітатор у проведенні Зимової школи англійської мови 2020; організатор та активний учасник святкування Дня народження факультету публічного управління та права; помічник у проведенні профорієнтаційної роботи факультету та кафедри (інтерв’ю зі вступниками «Як отримати 200 балів за ЗНО», інтерв’ю на радіо «Житомирська хвиля»).

Вітаємо Зоряну! Бажаємо нових здобутків та активностей! Успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */