Кращі студенти кафедри менеджменту і підприємництва Житомирської політехніки

Shares

Кафедра менеджменту і підприємництва Житомирської політехніки за результатами 2020/2021 року навчання відзначила найкращих студентів з числа першокурсників, які були активними протягом першого для себе року навчання в університеті. Протягом тижня відбувалися зустрічі з академічними групами спеціальностей “Менеджмент” і “Підприємництво, торгівля  та біржова діяльність”.

Студенти кафедри менеджменту і підприємництва Державного університету «Житомирська політехніка»  були нагороджені подяками за відмінні успіхи у навчанні, перші наукові здобутки та активну участь у житті університету. До подяки кожен відзначений студент був нагороджений завідувачем кафедрою менеджменту і підприємництва, професором Тетяною Петрівною Остапчук брендованими сувенірами, що можуть бути використані студентами як для навчання, так і для дозвілля.

На зустрічах зі студентами також були присутні викладачі кафедри менеджменту і підприємництва – ст. викл. Біляк Т.О., к.е.н. Бірюченко С.Ю., к.е.н. доц. Бужимська К.О., к.е.н., доц. Бурачек І.В., к.е.н., доц. Орлова К.Є., к.е.н., доц. Ткачук Г.Ю., к.е.н., доц. Виговський В.Г., к.е.н., доц. Царук І.М., к.е.н., доц. Пащенко О.П., к.е.н., доц. Світлишин І.І., к.е.н., доц. Юшкевич О.О.

Основним завданням, що ставила перед собою кафедра менеджменту і підприємництва  Житомирської політехніки було відзначення успіхів студентів-першокурсників, які були активними, наполегливими та відповідальними, в тому числі не зважаючи на труднощі дистанційного навчання. Протягом першого року навчання в університету студенти підтвердили свій високий рівень знань, з яким вони вступили у Житомирську політехніку та оволоділи новими. Впевнені, що після літніх канікул, вони вмотивовано почнуть штурмувати начання у новому семестрі.

Нагороджені студенти кафедри менеджменту і підприємництва

Група ПВ-5, куратор – ст. викл. Біляк Т.О., студенти: Жданюк Дар`я, Костенко Олександр, Матвіїв В`ячеслав, Милостива Вікторія та Тарабан Наталія.

Група ПВ-6, куратор –  ст. викл. Біляк Т.О, студенти: Лонська Яна, Міцкевич Оксана, Мішанчук Анна, Пігасова Інга та Сінкевич Владислава.

Група МО-64, куратор – к.е.н., доц. Виговський В.Г.,  студенти: Аліярова Анастасія, Вдовиченко Діана-Маргарита, Дуліч Єва, Завацька Юлія, Кащенко Каріна, Олійник Анастасія, Петрук Лєйла, Примак Віолета, Сачук Юлія, Циба Катерина та Яворська Тетяна.

Група МО-65, куратор – к.е.н., доц. Виговський В.Г.,  студенти: Антонова Лілія, Бондарчук Владислав, Гижко Павло, Кухаренко Валерія, Руденко Дарина, Сарнецька Марина, Соботович Олександра, Шпак Дарина та Якименко Юлія.

Кафедра менеджменту і підприємництва університету вітає студентів із успішним завершенням навчального року, бажає гарно відпочити та з новими силами розпочати навчання у вересні 2021 року. Дякуємо, що обрали для свого навчання та перших кроків у професійному становленні Державний університет “Житомирська політехніка”.

Один коментар до “Кращі студенти кафедри менеджменту і підприємництва Житомирської політехніки”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */