В рамках викладання дисципліни “Гігієна та санітарія в галузі”, доцент кафедри екології, к.б.н. Зоя Михайлівна ШЕЛЕСТ запросила провести онлайн-лекцію стейкхолдера нашого університету, фахівця-практика Олександра Ревнівцева.
Олександр Ревнівцев – національний консультант FAO (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН), експерт зі здоров’я тварин та зниження ризиків захворювань. Студенти 1 курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” прослухали цікаву лекцію на тему “Біобезпека та якість продуктів харчування в Україні”.
Студенти дізнались особливості впровадження системи ХАССП в Україні та найактуальніші загрози для якості харчових продуктів.
Дякуємо Олександру Борисовичу за винайдену можливість прочитати лекцію та цікавий матеріал!