Здобутки студентів Житомирської політехніки на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з галузі «Нафтова та газова промисловість»

Shares

06 квітня 2021 р. на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Нафтова та газова промисловість».

На Конкурс надійшло 80 наукових робіт. До заключного етапу конкурсною комісією було рекомендовано 65 наукових робіт, які презентували 73 студенти з 25 закладів вищої освіти України. Державний університет «Житомирська політехніка» представляли студенти кафедри менеджменту і підприємництва Бєляков Дмитро (спеціальність “Менеджмент”, група МО-62), Воробей Анатолій (спеціальність “Менеджмент”, група МО-62) та Жила Денис (спеціальність “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”, група ПВ-4).

Конкурсна комісія оцінювала наукові роботи за наступними критеріями: актуальність проблеми дослідження, новизна та оригінальність ідеї, використання методів дослідження, теоретичні наукові результати, практичні результати з актами впровадження, джерела інформації, якість оформлення та наукові публікації.

За результатами конкурсної оцінки, студент спеціальності “Менеджмент” Бєляков Дмитро був нагороджений дипломом ІІ ступеня у секції «Економіка та управління підприємствами нафтогазового комплексу». Інші студенти-учасники від Житомирської політехніки отримали почесні сертифікати учасників Конкурсу.

Вітаємо Дмитра Бєлякова та його наукового керівника д.е.н., проф. Тетяну Остапчук з перемогою! Бажаємо нових наукових досягнень та звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */