Вітаємо Курдюкова Євгенія – Лауреата І ПРЕМІЇ І Всеукраїнського двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «Мистецькі скарби»

Shares

28-30 червня 2024 року в м. Києві відбувся І Всеукраїнський двотуровий фестиваль-конкурс мистецтв «Мистецькі скарби» за підтримки творчої спілки «Асоціація діячів естрадного мистецтва України», міжнародного радіо Radio Sfera Music, продюсерського центру «Tuaron Management» та за інформаційної підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Метою конкурсу є популяризація української сучасної та народної культури, культурних цінностей та національної пам’яті українського народу задля зміцнення сучасної української ідентичності.

На фестивалі-конкурсі Державний університет «Житомирська політехніка» представив учасник гуртка гри на гітарі (керівник Люлявська О.М.) Центру культури студентської молоді Курдюков Євгеній, студент факультету інформаційно-комп’ютерних технологій, гр.КН-23-1, який нагороджений Дипломом І Премії в номінації «Інструментальний жанр», ІV вікова категорія за виконання твору: «Ляльковод», Джеймс Хетвілд, Кліф Бертон.

Вітаємо Курдюкова Євгенія та керівника гуртка гри на гітарі Люлявську О.М. й бажаємо творчих досягнень і перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */