Житомирська політехніка та соціально відповідальний бізнес об’єднують зусилля задля збереження довкілля

Shares

10 червня 2024 року в Житомирській політехніці відбулася важлива подія на шляху до впровадження принципів сталого розвитку та підвищення екологічної свідомості здобувачів та викладачів. ТОВ «МС СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ» спільно з компанією ТОВ «ҐРІН БІН УКРАЇНА» привезли та встановили на території університету баки для сортування сміття.

Ініціатива з роздільного збору відходів є частиною комплексної програми з екологізації освітнього процесу та створення зеленого кампусу в Житомирській політехніці. Встановлення спеціальних баків для різних видів відходів (пластику, паперу, скла, металу тощо) дозволить суттєво зменшити обсяги змішаних відходів, які потрапляють на сміттєві звалища, та сприятиме їх подальшій переробці і повторному використанню.

Представники ТОВ «МС СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ» та ТОВ «ҐРІН БІН УКРАЇНА» провели для здобувачів вищої освіти та викладачів університету інформаційну кампанію щодо правил сортування сміття та важливості свідомого ставлення до поводження з відходами. Вони наголосили, що роздільний збір – це не лише внесок у збереження довкілля, а й можливість отримання додаткових ресурсів.

Перший проректор Оксана Олійник висловила подяку керівництву ТОВ «ҐРІН БІН УКРАЇНА» в особі Євгена БАРАХА за підтримку ініціатив сталого розвитку та допомогу в реалізації екологічних проктів.

Співпраця Житомирської політехніки з соціально відповідальним бізнесом є прикладом успішного партнерства задля досягнення цілей сталого розвитку та формування екологічної культури молоді. Університет планує і надалі розвивати подібні ініціативи та поширювати досвід екологізації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */