Представики Інноваційного хабу Житомирської політехніки на проєкті Future Startup від Sprint Business Club

Shares

10 червня представники Інноваційного хабу Житомирської політехніки взяли участь у дискусійній панелі між представниками різних університетів на тему: “Як університет допомагає реалізовувати студентам власні стартап/бізнес рішення” в межах проєкту Future Startup.

Проєкт Future Startup, ініційований Sprint Business Club, має на меті підтримку розвитку підприємницького духу серед молоді, надаючи їм платформу для розвитку та демонстрації їхніх стартап-ідей. Захід відбувався в Українському Католицькому Університеті.

Михайло Псюк, керівник Інноваційного хабу Житомирської політехніки, поділився досвідом, як університет на сьогодні співпрацює з бізнесом, які ініціативи та проєкти реалізує для підтримки підприємницької культури та стартап-руху в університеті.

“В університеті ми активно розвиваємо культуру підприємництва через різні заходи та ініціативи, зокрема хакатони та конкурси, акселераційні програми, стартап-школи”, – зазначив Михайло Псюк. “Ми прагнемо створити екосистему, яка буде сприятливою для розвитку та реалізації стартап-ідей студентів, створення інновацій”.

Такі заходи, як проєкт Future Startup, є дуже важливими для допомоги молоді, студентам створити власну справу, власний стартап.

Вони надають можливість отримати необхідні знання, навички та контакти, а також знайти підтримку та менторство від досвідчених підприємців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */