Візит Ганни Крисюк до Житомирської політехніки

Shares
У Державному університеті «Житомирська політехніка» 23 травня відбулася зустріч студентів та викладачів з Ганною Крисюк, радницею Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, власницею міжнародного глянцю «Business Woman», засновницею «Business Woman Club», генеральною директоркою Книги світових рекордів, ініціаторкою екологічного проєкту «Greening of the Planet».

Минулого тижня був підписаний меморандум про нашу співпрацю під час воркшопу “Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів”, а вже цього тижня Ганна Крисюк завітала до університету!
Майбутні менеджери, маркетологи, підприємці, екологи, медійники, філософи дізналися: «Як побудувати свій бізнес з нуля, мислячи глобально та формуючи правильні стратегії і концепції бізнесу?» та «Як за один день об’єднати 1 мільйон людей та висадити 1 мільйон дерев у 100 країнах світу і стати світовим рекордсменом?».
Повітряна тривога перервала зустріч у лекційній аудиторії, проте не стала на заваді спілкуванню, яке продовжилося в укритті. Всі, хто перебував в укритті, дізналися про роботу та філософію Business Woman Club, відкрили для себе міжнародний глянець «Business Woman», говорили про соціальну відповідальність бізнесу, волонтерські ініціативи Міжнародного штабу допомоги українцям, ознайомилися з рекордами, що відбулися за ініціативи та підтримки нашої гості, а також разом виконали Державний Гімн України та заспівали «Ой, у лузі червона калина».
Ганна Крисюк говорила про людяність, відповідальність, освіту впродовж життя та самовдосконалення, любов до людей і природи, ділилася з молоддю власним досвідом та наочно наводила приклади, яким чином можливо змінити власне життя та мати вплив на становлення інших людей і суспільства в цілому. Важливим сьогодні є зміна філософії мислення молоді через довіру, самоосвіту, знання, розвиток та гармонію з природою. Спікер мотивувала молодь до дій та сміливості реалізації власних ідей й пошуку свого місця у житті.
Дякуємо нашій гості за щирість і відкритість до нашої молоді! Віримо, що наші здобувачі освіти будуть активними, візьмуть участь в ініціативах, запропонованих для співпраці, а також будуть більш вмотивованими до досягнення поставлених цілей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */