Вітаємо Лауреатів IX Міжнародного двотурового багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «СЯЙВО ЗІРОК» в межах проекту «Лиманські зорі»

Shares

27 квітня 2024 року в м. Миколаїв дистанційно відбувся IX Міжнародний двотуровий багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «СЯЙВО ЗІРОК» в межах проекту «Лиманські зорі».

Організатори фестивалю – БО «Благодійний фонд Сприяння здібної та обдарованої особистості» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Управління культури, національностей та релігій Миколаївської ОДА, Департамент освіти і науки Миколаївської ОДА.

На фестивалі-конкурсі Державний університет «Житомирська політехніка» представили учасники вокального колективу «Акорд» (керівник Голуб Л.М.) Центру культури студентської молоді:

  • Олійник Юлія, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування (гр.МО-70) та факультету гірничої справи, природокористування та будівництва (гр.ЕО-43),
  • Круглій Марія, студентка факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин, (гр. НБ-7),
  • Шокур Ангеліна (студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування (гр. ГРС-6),
  • Ковальчук Вероніка, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування (гр. ФБС-9),
  • Стецюк Поліна, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування (гр. МО-71),
  • Дуб Анастасія, студентка факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин (гр. НБ-7),
  • Голубко Дмитро, студент факультету гірничої справи, природокористування та будівництва (гр. РР-57).

Вокальний колектив «Акорд» виступив з піснею «Не бійся жити». Всі учасники колективу – студенти першокурсники, і це їх дебют на конкурсі такого рівня. За результатами журі вокальний колектив «Акорд» отримав 93,5 бали із 100 і був нагороджений Дипломом Лауреата 1 ступеня.

В конкурсі також взяла участь солістка колективу – Юлія Олійник, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування (гр.МО-70) та факультету гірничої справи, природокористування та будівництва (гр.ЕО-43), із сольною піснею «Це – любов» в номінації вокальне мистецтво (IV вікова категорія), отримавши 97,8 балів за виконання твору, Юлія також виборола Диплом Лауреата 1 ступеня.

Вітаємо учасників вокального колективу «Акорд» та художнього керівника Голуб Л.М. й бажаємо творчих досягнень і перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */