Неформальна освіта студентів та поглиблення знань викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Shares

Марія Осипчук – здобувачка вищої освіти ІІ курсу спеціальності 242 «Туризм», пройшла онлайн курс «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель», який тривав з грудня 2023 по лютий 2024 року.

Проєкт співфінансується Виконавчим агентством ЄС з освіти, аудіовізуальних засобів та культури в рамках напряму «Жан Моне» програми Erasmus+ та присвячений впровадженню кращого досвіду країн ЄС у забезпеченні академічної доброчесності в освітній діяльності закладів освіти та визначенні ролі здобувачів освіти у формуванні доброчесного освітнього середовища.

Вісім тижнів активного навчання наповненого змістовними лекціями, практичними завданнями, ґрунтовною самостійною роботою та виконанням творчого завдання сприяли поглибленню знань щодо принципів та норм академічної доброчесності та вдосконаленню вмінь виявляти потенційні ризики щодо забезпечення академічної доброчесності в закладі освіти.

Протягом березня-квітня 2024 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» розширювали знання іноземної мови в професійній сфері через проходження курсу «English for Tourism and Sports» на базі польської освітньої платформи NAVOICA.

Курс складався з 15 модулів, кожен з яких передбачав виконання усних, письмових завдань та підсумкового тестування. Сертифікати за результатами проходження курсу отримали студенти:

  • групи ТЗ-10 Віолета Титарева, Єлизавета Ткачук та Вікторія Бистрицька
  • групи ГРС-1М Владислав Шумовський та Лілія Кушнір
  • групи ТЗ-7М Віктор Шевчук та Назар Богач
  • групи ТЗ-7 Анастасія Чепель та Іолана Іщенко
  • групи ГРС-5 Софія Новіцька, Адріана Осадчук, Владислав Семидко, Альбіна Слободенюк, Дарина Існюк, Надія Бахуринська, Ольга Гнатишина, Олег Хорєв, Карина Снігир, Світлана Бойченко, Юлія Осьманович та Євгеній Пікуль

Крім того, здобувачі вищої освіти долучилися до перегляду освітнього серіалу «Безбар’єрність у галузі гостинності», створеного з ініціативи Мінцифри та управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації для платформи Дія.Освіта.

Курс складався з освітніх відео, за результатами перегляду яких учасники курсу складали тести. Сертифікати отримали студенти:

  • групи ГРС-1М Владислав Шумовський та Лілія Кушнір
  • групи ТЗ-7М Віктор Шевчук
  • група ТЗ-10 Віолета Титарева, Єлизавета Ткачук та Вікторія Бистрицька
  • групи ГРС-4 Ірина Міхєєва, Анна Гльоза
  • групи ГРС-6 Карина Снігир, Софія Новіцька, Адріана Осадчук, Євгеній Пікуль, Владислав Семидко, Надія Бахуринська, Юлія Осьманович

Викладачі які долучилися до проходження вищевказаних курсів Альона Климчук, Віталіна Каленська, Валентина Любченко, Анна Іващенко.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */