Участь студентів у тренінгу з надання першої психологічної та медичної допомоги у стресових ситуаціях

Shares

6 травня 2024 року відбувся тренінг з надання першої психологічної та медичної допомоги у стресових ситуаціях для студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво та торгівля» (груп МО-70,71, МА-2, ПВ-9) та освітнього ступеня «магістр» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» (групи ПВМ-9).

Тренінг відбувся за участі практичного психолога вищої категорії, керівниці відокремленого підрозділу ВГО «Арттерапевтична асоціація» в Житомирській області, дійсного члена ГС «Національна психологічна асоціація» Наталії Харитонової та керівника Центру ветеранського розвитку Державного університету «Житомирська політехніка», підполковника медичної служби у відставці, медичного психолога, учасника бойових дій та ветерана Андрія Бродського.

На тренінгу з психологічної та медичної допомоги пані Наталія та пан Андрій представили важливі аспекти надання підтримки у стресових ситуаціях.

У першій частині тренінгу пані Наталія розглянула такі аспекти як:

  • важливість звернення до психологів;
  • володіння навичками психологічної допомоги;
  • як визначити потреби людини під час стресової ситуації;
  • основні потреби людей у стресових ситуаціях;
  • ключові принципи надання першої психологічної допомоги.

У другій половині тренінгу пан Андрій надав практичні рекомендації щодо надання першої медичної допомоги, демонстрував правильне використання турнікетів та інших медичних засобів.

Тренінг був інформативним і корисним для учасників, охопивши як психологічні, так й медичні аспекти допомоги в стресових ситуаціях.

Висловлюємо щиру вдячність пані Наталії Харитоновій та пану Андрію Бродському за цікавий та досить актуальний тренінг, а також практичні рекомендації щодо надання першої психологічної та медичної допомоги в стресових ситуаціях!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */