Студенти Житомирської політехніки відвідали виробництво фабрики «Житомирські ласощі»

Shares

22 травня студенти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» разом із викладачами Валентиною Любченко та Віталіною Каленською відвідали кондитерську фабрику «Житомирські ласощі».

«Житомирські ласощі» – один із лідерів українського кондитерського ринку, заснований у 1944 році, є найстарішим підприємством кондитерської галузі України. Завдяки багаторічному досвіду та невтомній праці, фабрика динамічно розвивається, зберігаючи традиційні рецепти та незмінно високу якість продукції.

Студенти ознайомилися з сучасним високотехнологічним обладнанням, на якому виготовляється продукція, а також дізналися про впроваджені на підприємстві сертифіковані інтегровані системи управління якістю і безпекою харчових продуктів відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 22000 і FSSC 22000. Це дозволяє фабриці продавати солодощі під брендами «Житомирські ласощі» та «Sweet Dom» у торгові мережі багатьох країн світу.

Житомирська кондитерська фабрика «Житомирські ласощі» очолювана директором Нікітіч Тетяною Геннадіївною увійшла до п’ятірки лідерів кондитерського ринку України. Фабрика виробляє широкий асортимент кондитерських виробів, зокрема: цукерки в коробках, шоколадні батончики, глазуровані та неглазуровані цукерки, шоколадні цукерки-снеки, шоколадно-вафельні цукерки, печиво. Крім того, підприємство випускає пісну та дієтичну продукцію, таку як зернові батончики, йогуртово-зернові десерти та продукція без цукру.

Особливу увагу було приділено асортименту дієтичних продуктів, в яких повністю або частково замінено цукор, а також продукції, що має сертифікат «Халяль», підтверджуючи відповідність нормам ісламу.

Під час екскурсії студенти мали можливість побачити виробничий процес та скуштувати різноманітні смаколики. Продукція фабрики має декларації відповідності за технічними регламентами Митного Союзу, що додатково підкреслює її високу якість та безпечність.

Ця подія стала чудовою можливістю для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи та туризму ознайомитися з кращими практиками кондитерської галузі України.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */