Зустріч студентів факультету інформаційно-комп’ютерних технологій з компанією Інфопульс Україна

Shares

01 квітня 2024 року на заходах, присвячених Дню народження факультету інформаційно-комп’ютерних технологій, студенти зустрілися з представниками компанії Інфопульс, які поділилися цінними знаннями з молоддю і дали впевненість у правильному виборі майбутньої професії.

Ранок почався з Інтерактивної брейншторм сесії – на тему «Програмування майбутнього», де спеціаліст компанії Роман Савіцький (Level 3 Subpractice Leader (Web and Mobile Solutions) зачепив питання квантового програмування та важливості розуміння AI та ML і наскільки це важливо для теперішнього іт професіонала. В форматі ребусів, квізів та навіть караоке студенти, розважаючись, змогли краще зрозуміти аспекти новітніх технологій, які допомагають ІТ-сфері розвиватися зі швидкістю світла.

«Молодь – це важливий арсенал майбутнього розвитку ІТ сфери України і ми маємо стати надійним плечем у виборі їхньої професії»

– зазначив Роман Савіцький після зустрічі.

А після квізів компанія Інфопульс організувала корисний воркшоп зі створення резюме. Комунікаційний менеджер з трирічним досвідом у рекрутингу Павло Косяк поділився зі студентами фішками створення привабливого резюме, як краще обирати компанію та на що звертати увагу при виборі відкритих вакансій. Під час воркшопу кожен міг написати резюме та переглянути його зі спікером. Павло привідкрив таємницю вдалих фото, яка інформація є обов’язковою та як зробити так, що ваше резюме потрапило до рук рекрутера.

Цікавою для студентів була історія створення компанії, адже її засновниками були студенти-мрійники, які в далекий 1991 рік наважилися й імплементували свої задуми в компанію, що в 2024 році налічує більше 2000 спеціалістів у різних куточках світу та офісами не тільки в Україні, а і в Польщі, Болгарії, Бразилії та Німеччині.

Компанія Інфопульс є надійним партнером Житомирської політехніки протягом не одного року та надає можливості студентам ознайомлюватися з вибраною професією на програмах інтернатури. Дякуємо компанії Інфопульс та її спеціалістам, що завжди готові ділитися корисними знаннями з молоддю та за активну участь в освітньому процесі підготовки студентів спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */