Завершуємо серію тренувального НМТ у Житомирській політехніці!

Shares

Впродовж березня 2024 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» проводилися тренувальні сесії національного мультипредметного тесту з української мови та математики. Кожного тижня зареєстровані учасники отримували запрошення для проходження тренувального тестування в стінах Житомирської політехніки.

Процедура тренувального НМТ максимально наближена до реального – з залученням інструкторів та дотриманням всієї процедури проведення тестування, а також із відповідним інтерфейсом платформи для проходження НМТ.

Підведемо підсумки:

  • Близько 1000 зареєстрованих учасників;
  • Більше 700 учасників пройшли тестування, серед них:
  • Троє здобули 200 балів з обох предметів,
  • Чотирнадцять отримали результат 190+ балів принаймні за один предмет.

Під час останнього тренувального НМТ нас застала повітряна тривога, через що усі були змушені перервати проходження тестування та пройти в укриття. Тож під час тренувального НМТ ми відпрацювали алгоритм поводження всіх учасників НМТ у разі оголошення повітряної тривоги.

Важливо відмітити особливості цьогорічного проходження НМТ: у разі повітряної тривоги абітурієнти лишаються в укритті до відбою, після чого повертаюся до продовження тестування. Сесії будуть відбуватися лише в одну зміну, що і дозволить завершити тестування в той самий день.

Дякуємо всім, хто долучився, нагадуємо, що цикл заходів із тренувального НМТ ще не завершений, адже впродовж тижня кожен учасник отримає на свою електронну пошту розбір правильного виконання усіх завдань!

Реєстрація на національний мультипредметний тест 2024 року триває до 11 квітня включно, сподіваємося, що тренувальне тестування від Житомирської політехніки та Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти дозволило абітурієнтам випробувати власні сили у проходженні НМТ, побачити свої сильні та слабкі сторони та морально підготуватися до проходження реального НМТ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */