Загинув випускник Житомирської політехніки Денис Пекарський

Shares

Родина Житомирської політехніки у скорботі… Відбулося прощання з випускником факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Державного університету «Житомирська політехніка» Пекарським Денисом Геннадійовичем (21.03.1988 – 20.01.2024).

Денис здобув в університеті освітній ступінь бакалавра за спеціальністю “Електронні апарати” (2009 рік) та спеціаліста за спеціальністю “Технології і засоби телекомунікацій” (2010 рік). Навчаючись на бакалавраті, він паралельно проходив навчання на військовій кафедрі Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова, завершив навчання у званні молодшого лейтенанта.

Був одружений. Дружина Дениса також наша випускниця, вони познайомилися в університеті, в родині зростає син.

Викладачі згадають Дениса як врівноваженого, вихованого та розумного студента. Крім навчання, у вільний час він захоплювався історією, археологією, нумізматикою.

З квітня 2023 року Денис Геннадійович був на захисті України, займав відповідальні посади у військових підрозділах, був важко поранений, але після лікування знову повернувся до лав ЗСУ на захист Батьківщини… Проте смерть безжальна, наші Захисники летять на небо…

Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким загиблого Героя…

Вічна слава і світла пам’ять Герою! Дякуємо за захист України та українського народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */