Нікіта Возніченко здобув І місце у фіналі Всеукраїнського інтелектуального змагання серед студентів за спеціальністю 073 «Менеджмент»

Shares

18 квітня 2024 року відбулася підсумкова науково-практична конференція фіналістів Всеукраїнського інтелектуального змагання серед студентів, які навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент» на базі  кафедри менеджменту організацій Одеського національного економічного університету.

Наукові роботи на конкурс подали 150 учасників із різних ЗВО України, вже після I туру (відбору найкращих робіт методом подвійного сліпого рецензування) до фіналу вийшли лише 40% робіт. Конкурсна комісія оцінювала наукові роботи за наступними критеріями:

  • актуальність напряму дослідження,
  • змістовність викладу,
  • елементи наукової новизни,
  • результати практичного впровадження,
  • якість презентації матеріалів дослідження тощо.

Студент ІІ курсу ОС «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент» Нікіта Возніченко з науковим дослідженням за тематикою: «Система HR-менеджменту: проблеми та напрями удосконалення в умовах воєнного стану» (науковий керівник – завідувач кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій, д.е.н., проф. Тетяна Остапчук) отримав диплом I ступеня.

Обрана тема охоплювала аналіз основних проблем, що виникають в системі HR-менеджменту (в Україні та світі в умовах воєнного стану), окреслювала напрями їх подолання, а також визначала пропозиції щодо застосування digital-технологій та впровадження внутрішнього маркетингу в систему HR-менеджменту. Також досліджені питання застосування інструментів штучного інтелекту в управлінні людськими ресурсами, що надають можливість змінити традиційні методи роботи та підвищити ефективність управління, нівелюючи рутинні завдання.

Висловлюємо щиру подяку організаторам Всеукраїнського інтелектуального змагання  – представникам кафедри менеджменту організацій Одеського національного економічного університету, особливо завідувачу кафедри менеджменту організацій, д.е.н., проф. Інні Кузнецовій, за якісну організацію та координацію взаємодії з учасниками конкурсу в такий складний час.

Окрема подяка всім, хто сприяв написанню роботи Нікіти Возніченко та вирішенню супровідних питань стосовно її подання на конкурс, зокрема декану факультету бізнесу та сфери обслуговування, д.е.н., проф. Галині Тарасюк та науковому керівнику роботи – завідувачу кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій д.е.н., проф. Тетяні Остапчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */