Наукові здобутки студентів Житомирської політехніки на міжнародному конкурсі наукових робіт «Black Sea Science»

Shares

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

На перший етап конкурсу було прийнято 358 робіт з українських та закордонних закладів, з них 68 робіт було за напрямом – «Екологія та охорона навколишнього середовища». На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх на онлайн засіданнях. За кожним напрямком були визначені фіналісти, які були запрошені до участі у другому етапі конкурсу.

21 березня 2024 року відбувся другий етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science» за напрямком «Екологія та охорона навколишнього середовища». Фіналісти першого туру мали можливість представити результати своїх досліджень на онлайн-конференції.

За результатами оцінювання членів журі здобувачі вищої освіти, за освітнім ступенем «бакалавр» спеціальностей 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 101 «Екологія», – Радченко Роман та Носенко Юлія посіли ІІІ призове місце. 

Вітаємо наших студентів та їх наукового керівника, доцента кафедри екології та природоохоронних технологій, Мельник-Шамрай Вікторію.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */