Андрій Магалецький – все та навіть більше про ресторанний бізнес!

Shares

29 березня 2024 року здобувачі освітнього рівня “бакалавр” та “магістр”, спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» доєдналися до практичного вебінару на тему: «Лайфхаки і факапи при відкритті ресторанів» організованого ДонНУЕТ ім. Туган-Барановського. Спікером вебінару був Андрій Магалецький, керуючий партнер компанії «Restetika», президент Асоціації кулінарів України, організатор благодійних гастро-вечер.

Під час вебінару, мали змогу дізнатися про особливості створення закладу ресторанного господарства: формування концепції, вибір локації майбутнього закладу, особливості проектувальних рішень, проблеми вибору обладнання та його підключення, формування фінансової моделі ресторану та інше. Андрій Магалецький був неймовірно відвертим та щирим, ділився власним досвідом, приділив увагу розгляду успішних кейсів створених за його участю ресторанних закладів, огляду проблем, що виникали, та прийнятих управлінських рішень для їх розв’язання.

Неймовірно вдячні, Андрію Магалцькому, який знайшов час для проведення практичного вебінару як для здобувачів так і для професорсько-викладацького складу профільних кафедри навчальних закладів  України, що надихає та мотивує до розвитку для добробуту нашої країни!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */