Лекція від Інноваційного хабу Житомирської політехніки для магістрантів спеціальностей 073 «Менеджмент» та 076 «Підприємництво та торгівля»

Shares

Інноваційна діяльність є одним з ключових рушіїв розвитку суспільства в цілому та економіки країни зокрема. З огляду на зазначене, врахування інноваційного компоненту при підготовці фахівців економічного спрямування є невід’ємною складовою формування висококваліфікованих випускників.

Розвиток та стимулювання інноваційної активності як здобувачів вищої освіти, так і співробітників є одним з пріоритетів діяльності Житомирської політехніки. Для реалізації даного напряму на базі університету створено Інноваційний хаб, основною метою якого є забезпечення розвитку новаторства у спільноті Житомирської політехніки.

З метою ознайомлення магістрантів з ключовими напрямами діяльності Хабу, а також можливостями щодо участі у його програмах до зустрічі з магістрантами долучилися керівник Інноваційного хабу Михайло Псюк та керівник освітніх проєктів Інноваційного хабу Іван Новосьолов. 

На початку зустрічі загальну інформацію щодо напрямів та перспектив діяльності Інноваційного хабу представив Михайло Псюк, який зауважив, що на сьогодні Житомирська політехніка має потужну інфраструктуру та налагоджені ділові зв’язки, що сприятимуть реалізації інноваційного потенціалу здобувачів освіти.

Більш детально програми та проєкти, що наразі реалізуються Інноваційним хабом, висвітлив Іван Новосьолов. Під час цікавої та змістовної презентації магістранти дізналися про такі ініціативи, як акселераційна програма «BGV Hardware Accelerator», діяльність університетського спін-оффу «MechLab 3D – доступні та екологічні рішення для 3D-друку», відкриття офісу Центру підтримки технологій та інновацій (TISC), а також проєкти інноваційного розвитку Житомирської політехніки.

Після презентації здобувачі освіти отримали можливість задати питання спікерам заходу щодо можливостей їх участі у діяльності Хабу за визначеними програмами та проєктами, а також реального впровадження їх підприємницьких ідей.

Висловлюємо щиру вдячність Михайлу Псюку та Івану Новосьолову за приділений час та цікаву та корисну інформацію для магістрантів!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */