Лекція-екскурсія від стейкхолдера ТОВ ТК «Полісся-Продукт» для студентів Житомирської політехніки

Shares

Забезпечення високого рівня якості підготовки фахівців передбачає органічне поєднання теоретичної та практичної складових. В межах реалізації практичного компоненту підготовки студентів освітнього рівня «бакалавр» (групи ПВ-9, ПВ-11к, ПВ-8, ПВ-7, ПВ-9к) та освітнього рівня «магістр» (група ПВМ-9) спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» 10 квітня 2024 року було організовано виїзну лекцію-екскурсію на ТОВ ТК «Полісся-Продукт». 

Основним спікером лекції-екскурсії виступила Надія Василівна Войцехівська, комерційний директор ТОВ ТК «Полісся-Продукт». У своєму виступі пані Надія зазначила, що ТОВ ТК «Полісся-Продукт» є регіональною рітейл-мережею, що займає міцні позиції у Житомирській області. На сьогодні мережа включає 80 магазинів, чисельність працівників підприємства становить більше, ніж 800 осіб.

Під час лекції-екскурсії здобувачі вищої освіти ознайомилися із бізнес-моделлю та напрямами діяльності ТОВ ТК «Полісся-Продукт», дізналися про ключові конкурентні переваги та «родзинки» підприємства. Надія Василівна особливо підкреслила, що основою для забезпечення ефективної бізнес-діяльності є люди, тому ТОВ ТК «Полісся-Продукт» активні зусилля докладає до розвитку, підтримки та мотивації своїх працівників. До зустрічі також долучилися Ірина Олексіївна Лавренчук (головний бухгалтер підприємства) та Таіса Анатоліївна Сторожук (керівник департаменту роздрібної торгівлі), які разом із Надією Василівною надали вичерпні відповіді на питання студентів щодо особливостей торговельної діяльності підприємства. Родзинкою заходу стала зустріч студентів із засновником та генеральним директором ТОВ ТК «Полісся-Продукт» Олександром Івановичем Раковичем, який поділився своїм досвідом та порадами щодо заснування та розвитку бізнесу.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву ТОВ ТК «Полісся-Продукт» та особисто Надії Василівні за цікаву, змістовну та продуктивну зустріч!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */