Зустріч студентів Житомирської політехніки з керівником групи ІТ компаній Sana Commerce, valantic, Easygenerator

Shares

20.03.2024 року студенти 3-го курсу спеціальності 121 “Інженерія програмного забезпечення” поспілкувались з директором групи ІТ компаній Sana Commerce, Easygenerator та Valantic Дмитром Антонюком.

Темою зустрічі було: “Навчання в процесі виконання власних проєктів групами студентів та сфера EdTech (Education Technologies, Освітні Технології) як перспективна для розробки програмних рішень”.

Присутні обговорили приклади наявних освітніх технологій та потенційні сектори для цифровізації та цифрової трансформації освіти. 

Цікавою була історія створення та розвитку компанії Easygenerator, яка працює над системою розробки курсів електронного навчання. Особливим аспектом є те, що переважна більшість системи розроблена житомирськими спеціалістами в галузі Інформаційних технологій.

Розглянули особливості інвестицій в проєкти EdTech в різних частинах світу. Не обійшлось і без згадування про використання штучного інтелекту в освітньому процесі.

Дякуємо групі компаній Sana Commerce, Valantic, Easygenerator та директорові Дмитрові Антонюку за активну участь в освітньому процесі підготовки студентів спеціальності 121 “Інженерія програмного забезпечення”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */