Здобутки Житомирської політехніки на Відкритому чемпіонаті міста Житомира з футзалу серед чоловіків!

Shares

В неділю церемонією нагородження завершився Відкритий чемпіонат міста Житомира з футзалу серед чоловіків сезону 2023/2024 рр. Особливістю цьогорічного чемпіонату є те, що вперше у Чемпіонаті міста університет представляли дві футзальні команди:

🔷 ФК «Житомирська політехніка» у Елітному дивізіоні
🔶 ФК «Житомирська політехніка Джуніор» у ІІІ Дивізіоні.

Житомирська політехніка підтримує ініціативи студентської молоді щодо зайняття спортом та виступів на змаганнях різного рівня.

Університетські футзальні команди, за результатами змагань протягом жовтня-березня та 18 матчів, досягли наступних результатів:

🔆ФК «Житомирська політехніка Джуніор» у ІІІ Дивізіоні виборола бронзові нагороди чемпіонату та буде боротися з ФК «Кромберг енд Шуберт» за вихід до вищого дивізіону.

⭐️ Голкіпера команди Артема Нестерчука, який надійно стояв на захисті воріт та пропустив найменшу кількість голів від суперників у ІІІ дивізіоні Чемпіонату, визнано найкращим воротарем дивізіону.

🔆 ФК «Житомирська політехніка» після повернення до Елітного дивізіону цього сезону розділила 6-7 місце з ФК «Рятівник».

⭐️ Футзаліст Денис Гриневич визнаний кращим гравцем Елітного дивізіону Чемпіонату сезону 2023/2024. Поважні члени журі оцінили гру Дениса як найкращу в сезоні серед великої кількості гравців чемпіонату, які, зокрема, відчули порох великих змагань всеукраїнського рівня.

Ці досягнення підкреслюють талант і наполегливість спортсменів університету, а також важливість спорту в житті студентів. Відповідні результати змагань відображають великий потенціал та захоплення наших футзалістів, а також відданість цінностям Житомирської політехніки.

3️⃣1️⃣ футзаліст з двох університетських команд дарували вболівальникам незабутні емоції, цікавий футзал та жагу до перемоги. Дякуємо кожному, хто підтримував та вболівав за наші команди! З оптимізмом очікуємо нових змагань!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */