Академічна мобільність студентів-маркетологів в Бізнес-школі м. Загреба (Хорватія)

Shares

В Державному університеті «Житомирська політехніка» продовжується реалізація програм академічної мобільності за проєктами Еразмус+. Так, для Вікторії Петренко, студентки спеціальності 075 «Маркетинг» (групи МА-1), другий семестр 2023-2024 навчального року, починаючи з березня 2024 року, продовжився в сучасній Бізнес-школі м. Загреба (Zagreb School of Business). 

Бізнес-школа м. Загреба здійснює підготовку студентів за трьома освітніми програмами: «Менеджмент», «Маркетинг» та «Логістика». Оскільки навчальні плани за багатьма освітніми компонентами співпадають з навчальними планами відповідних спеціальностей Житомирської політехніки, Вікторія має можливість щодо перезарахування деяких з них. Серед дисциплін, які будуть вивчатися нею, є наступні: Promotion and design, Marketing Strategies, Supply Chain Planning, Communication studies та інші. 

Перші враження Вікторії від перебування в столиці Хорватії, м. Загребі, наводяться нижче.

«Хорватія стала для мене першим пунктом з мого величезного списку країн, які я б хотіла колись відвідати. Неймовірні краєвиди, велична архітектура, приємні люди, які залюбки і з розумінням дадуть відповідь на будь-яке з мільйону твоїх питань щодо проживання в їх країні. Одразу було відчутно підтримку місцевих, з якими ми встигли познайомитись та які дізнались, що я з України. Усі ці фактори вразили мене і полонили моє серце ще в перші дні після приїзду в Загреб. А помірний клімат, красива природа та приязне спілкування тільки сприяють ефективному навчанню, заради якого я, власне, і вирушила до Хорватії. Я навчаюсь в Zagreb School of Business. Навчання відбувається англійською мовою, що ще більше мотивує до удосконалення своїх лінгвістичних навичок. В моїй групі, окрім мене, ще є студенти з Франції та Німеччини. Це неабиякий досвід, оскільки кожен з нас розповідає про особливості навчання та життя загалом в рідній країні.
Щиро дякую моїй рідній “Житомирській політехніці” за таку неймовірну можливість вийти з зони комфорту, розширити світогляд та отримати нові знання з обраної спеціальності!» 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */