Викладачі Житомирської політехніки професійно розвиваються разом з АССА

Shares

14.03.2024 р. завідувач кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку Сергій Легенчук та професор кафедри Людмила Чижевська взяли участь у майстер-класі для академічного персоналу університетів «Mastering Financial Reporting: ACCA’s University Academics Workshop», який проведено у межах заходу «Reconnecting Resilience: ACCA Ukraine Finance Community Network» (лектор – Владислав Лещій, фінансовий директор компанії British American Tobacco).

На майстер-класі, організованому Асоціацією Присяжних Сертифікованих Бухгалтерів (ACCA) (Великобританія), розглядалася проблематика застосування підприємствами міжнародних стандартів фінансової звітності (IFRS) в умовах воєнних дій, а також питання розкриття провідними світовими компаніями звітності зі сталого розвитку (ESG-reporting).

В якості основного методу проведення майстер-класу використовувався кейс-метод, що на основі розгляду реальних облікових практик і нестандартних ситуацій дозволив набути нових навичок і знань у сфері фінансового обліку (виручка, запаси, основні засоби, нематеріальні активи, витрати за позиками, гранти, активи для продажу, знецінення активів, забезпечення, оподаткування доходів, групові операції) та управління фінансами українських підприємств, які функціонують в умовах війни.

Учасники майстер-класу висловлюють щиру подяку його організатору, менеджерці з розвитку бізнес-відносин представництва АССА у Північній і Східній Європі Вікторії Волотовській за сприятливу атмосферу та професійний підхід у налагодженні продуктивної взаємодії між Житомирською політехнікою та ACCA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */