Міжнародна академічна мобільність викладачів Житомирської політехніки у Бізнес-школі м. Загреб (Хорватія)

Shares

З 11 по 15 березня 2024 року Ганна Ткачук, к.е.н., доц., доцент кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій, та Тетяна Завалій, PhD, старший викладач кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій, відвідали Бізнес-школу м. Загреб, Хорватія (Zagreb School of Business).

Викладачами Житомирської політехніки були прочитані лекції, до прослуховування яких були долучені викладачі та студенти Бізнес-школи м. Загреб, а також студенти Житомирської політехніки, які наразі навчаються за програмами міжнародної академічної мобільності, зокрема Анна Закриницька (група МО-68) і Карина Грибук (група ПВ-8), які навчаються в Університеті м. Загреб, а також Вікторія Петренко (група МА-1), яка навчається в Бізнес-школі м. Загреб.

Лекції, присвячені питанням особливостей організації освітнього процесу для студентів економічних спеціальностей Житомирської політехніки були прочитані к.е.н., доц. Ганною Ткачук та PhD Тетяною Завалій для викладачів Бізнес-школи м. Загреб, на них зокрема були присутні:

  • завідувач кафедри управління ланцюгами постачання, проф. Предраг Чудіна (Predrag Čudina),
  • завідувач кафедри маркетингу та комунікацій, PhD, доц. Таня Грмуша (Tanja Grmuša),
  • доцент кафедри маркетингу та комунікацій, PhD Томислав Іванчевич (Tomislav Ivančević),
  • старший викладач кафедри маркетингу та комунікацій, MSc Драган Копецкі (Dragan Kopecki),
  • старший викладач кафедри маркетингу та комунікацій, MSc Невен Шипіч (Neven Šipić),
  • старший викладач кафедри маркетингу та комунікацій Горан Лубурич (Goran Luburić) та ін.

Під час лекції студентка 2-го курсу Житомирської політехніки Анна Закриницька, яка здобуває бакалаврський рівень вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», продемонструвала можливості освітнього порталу Житомирської політехніки саме з точки зору таких користувачів як студенти. Зокрема продемонстровані доступ до розкладу, навчально-методичних матеріалів за різними дисциплінами, опитувань тощо.

У викладачів Бізнес-школи м. Загреб виникли питання щодо методів, які використовуються викладачами Житомирської політехніки, особливостей акредитаційного процесу освітніх програм в Україні та процесу вибору центральних проблематик у контексті економічних конференцій, які двічі на рік організовує Житомирська політехніка.

Також Тетяною Завалій прочитана лекція «The Evolution of Marketing: from Ancient to Digital» в межах курсу Невена Шипіча «Marketing Management» для студентів Бізнес-школи м. Загреб.

Учасники міжнародної академічної мобільності висловлюють подяку приймаючій стороні, Бізнес-школі м. Загреб, зокрема їх міжнародному відділу та координатору програм Erasmus Невену Шипічу. Також окрему подяку висловлюємо керівництву Житомирської політехніки, кафедрі менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій та відділу міжнародних зв’язків за кваліфікований супровід і можливості долучення до міжнародної академічної спільноти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */