Візит здобувачів ВСП «Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу Національного транспортного університету»

Shares
13 березня Державний університет «Житомирська політехніка» гостинно відкрив двері для майже ста здобувачів освіти випускних курсів технічних спеціальностей ВСП «Житомирський автомобільно-дорожній коледж Національного транспортного університету».

Нашим завданням було познайомити абітурієнтів із освітнім середовищем університету, матеріально-технічною базою, лабораторним фондом випускових кафедри, можливостями позанавчальної активності та подальшого працевлаштування. Звичайно, здобувачі освіти ознайомилися з роботою лабораторії «MechLab» Інноваційного хабу, пройшлися з екскурсією Інтерактивним музеєм науки і технологій «Політехнік», а також спілкувалися з представниками факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, викладачами, студентами й секретаріатом приймальної комісії.
Університетські освітньо-професійні програми відповідають запитам стейкхолдерів і постійно оновлюються, про що свідчить наша тісна співпраця і зацікавленість роботодавців регіону до даного візиту потенційних абітурієнтів до університету.
Перед навчальним корпусом гості мали можливість ознайомили з експозицією від наших роботодавців:
📍ТОВ «Сав-Транс» довела зацікавленість в підготовці спеціалістів з технічного обслуговування та ремонту гібридних автобусів, представила комфортабельний міський автобус VOLVO як шлях до підвищення екологічності і комфортності міського пасажирського транспорту.
📍Компанія «Тойота Центр Житомир “Стар-Кар”» представила для огляду сучасні моделі автомобілів з гібридними силовими установками Toyota C-HR та Toyota Corolla, які розташувались поруч з нашим водневим авто Toyota Mirai.
📍Приватні підприємства міста, «Житомирське АТП 11854» та автосалон «X-Mobile», представили електромобілі компаній Nissan, Volkswagen, Tesla.
Дякуємо кафедрі автомобілів та транспортних технологій на чолі з Володимиром Шумляківським, нашим партнерам з бізнесу, а також студентам-волонтерам, які допомагали з організацією заходу.
Відкривайте для себе можливості Житомирської політехніки! Запрошуємо абітурієнтів до вступу на навчання в наш університет, використайте університетський потенціал для свого професійного й особистісного зростання!
До зустрічі в університеті під час Вступної кампанії 2024!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */