Урочисте відкриття Чемпіонату міста Житомира з волейболу серед чоловічих команд 2024

Shares

25 березня 2024 року у спортивному залі Державного університету “Житомирська політехніка” відбулося відкриття Чемпіонату міста Житомира з волейболу серед чоловічих команд 2024. У змаганнях беруть участь 14 волейбольних команд.

До спортивної зали завітали гості, вболівальники та головні дійові особи цього дня – волейболісти Житомирської політехніки та Агротехколеджу.

З вітальним словом до учасників звернулися проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Державного університету «Житомирська політехніка», кандидат економічних наук, доцент Денисюк Олена Григорівна, директор Житомирського агротехнічного фахового коледжу, доктор економічних наук,  Народний депутат України шостого скликання Тимошенко Микола Михайлович. В залі також був присутній майстер спорту з волейболу, директор ТОВ «ЖИТОМИРНАСІННЯ» – Чигир Михайло Андрійович.

А далі на волейбольному майданчику відбулась цікава та емоційна зустріч між Житомирською політехнікою та Агротехколеджем. Переможцем стали волейболісти ВК “Житомирська політехніка” 2 : 0 (25:16, 25:20). Вітаємо!

Бажаємо всім учасникам Чемпіонату з волейболу міста Житомира цікавих змагань. Знаємо, що вони пройдуть в напруженій і безкомпромісній боротьбі та будуть по-справжньому захопливими. Бажаємо всім спортсменам міцного здоров’я, великої удачі, чесної гри та наполегливості! Нехай переможе найсильніший!

Аналітика чемпіонату: http://volleyball.rf.gd/table/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */