Студенти Житомирської політехніки відвідали ТОВ «АДВАНСЕД ДІСТРІБ’ЮШН»

Shares

19.03.2024 студенти груп ФСБ-8 та ФБС-9к спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали ТОВ «АДВАНСЕД ДІСТРІБ’ЮШН» всеукраїнського дистриб’ютора автомобільних запчастин, відомого на галузевому ринку як AVD Trade. Зустріч була поділена на два блоки.

Насамперед студенти дізналися про місію, цінності та візію компанії, співпрацю зі світовими партнерами. За допомогою графічного відображення змогли здійснити аналіз ринкового сегментування.

Другий блок розпочався з практичного пропрацювання загальноприйнятих фінансових показників. Студенти самостійно визначили: маржу, націнку та рентабельність, проаналізували фінансовий результат при різних сценаріях співпраці, розрахували фронт- і бекмаржу. На основі досвіду практиків ознайомилися із можливими програмами стимулювання товарообігу та визначили найпривабливіші умови для діяльності компанії.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву компанії в особі генерального директора ДУДИНЦЯ Андрія за плідну співпрацю та розвиток професійних компетентностей студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */