Студенти університету взяли участь у заході «Шевченко питає»

Shares

13 березня у рамках відзначення 210 річниці від дня народження Тараса Шевченка студенти Державного університету «Житомирська політехніка» спеціальностей 033 «Філософія» та 014 «Середня освіта (Захист України)» з викладачем Ольгою Гордійчук взяли участь у заході «Шевченко питає». Інтерактивні ігри організувала Молодіжна Рада Житомирщини спільно з Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА.

Молодь гарно провела час з друзями та  дізналися про цікаві факти з історії часів Незалежності України.

«Цікавий та пізнавальний захід. Загалом історію України знаю досить добре, але були деякі речі, на які звернула увагу вперше. Особливо сподобалося, що організатори побудували комунікацію у дуже легкій ігровій формі з високим рівнем інформаційного насичення», коментує враження від заходу Дарина Пархомчук, група Ф-1.

«Я дужа вдячна за цей цікавий пізнавальний час! Ігри «Шевченко думає» не лише пізнавальні, а й веселі. Організатори та ведучі заходу створили дуже легку й комфортну атмосферу, ще й пригостили нас солодощами!», розповідає Марія Коваленко, група ЗУ-1.

«Затишна атмосфера та харизматичні ведучі. Кожен з нас дізнався багато нового про і Тараса Григоровича і по історії України. Дякую організаторам за запрошення та проведений час разом!», зазначає Северенчук Анна, група ЗУ-1.

«Захід приємно здивував, було комфортно та цікаво тут знаходитись. Була можливість спілкуватися з іншими учасниками, знайти однодумців,розширити коло спілкування, а також провести час гарно та з користю», резюмує Анастасія Кравчук, група ЗУ-1.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */