Результати Global Money Week в Житомирській політехніці

Shares

В період з 18 по 24 березня 2024 року в світі відзначили Global Money Week.

За гарною традицією кафедра фінансів та цифрової економіки Житомирської політехніки долучилася до відзначення GMW, залучаючи до заходів студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Всесвітній тиждень грошей – щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості.

Студенти-фінансисти долучилися до GMW: 

    • студенти пройшли курс щодо підвищення рівня фінансової безпеки від Дія. Освіта «Обережно! Кібершахраї» та дізналися, як захистити себе від шахраїв в інтернеті та у ґаджетах;
    • використовуючи інтерактивну платформу Kahoot, студенти 1 курсу розробили онлайн-турнір з фінансів та визначили переможців: 1 місце посіла Староста Віолетта, 2 місце – Мазуркевич Яна, 3 місце – Басько Анастасія. 
    • студенти груп ФБС-9, ФБС-9к, ФБС-8 відвідали онлайн-екскурсію Музеєм грошей Національного Банку України;
    • студенти-фінансисти розробили 27 постерів для конкурсу від Національного Банку України «Мистецтво надійних паролів» на інтерактивній дошці Padlet. Головне завдання конкурсу – створити постер для соціальної реклами на тему використання та зберігання складних та унікальних паролів. Результати конкурсу очікуються до 17.05.2024 року;
    • викладачі кафедри фінансів та цифрової економіки долучилися до конференції «FinLit Forum: розвиток фінансової грамотності в шкільній освіті» від Національного Банку України.

Дякуємо Національному Банку України за креативні підходи до організації відзначення Всесвітнього тижня грошей та вірний вектор підвищення рівня фінансової грамотності молоді.

 



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */