Навчальний візит студентів Житомирської політехніки на каменеобробне підприємство в межах проєкту INTEUAS

Shares
28 березня слухачі курсу «Міжнародна діяльність в індустрії блочного каменю», розробленого в межах проєкту INTEUAS напряму Жана Моне програми Erasmus+, відвідали каменеобробне підприємство ТОВ «Ніка-Гран».

В межах візиту директор підприємства Сергій Микитенко розповів про повний цикл виготовлення виробів з каменю від моменту доставки блоку природного каменю на підприємство до відвантаження готової продукції замовнику.

Крім того, директор детально розповів студентам про правильне пакування партії виробів для відправлення за кордон, нюанси здійснення експортної торгівлі, взаємодію із закордонними замовниками, сучасні тенденції в індустрії блочного каменю та перспективи розвитку кар’єри в цьому бізнесі.

Директор ТОВ «Ніка-Гран» активно консультує команду проєкту INTEUAS з питань модернізації змісту навчальних дисциплін та розвитку експортного потенціалу з особливим акцентом на сприяння Європейській інтеграції України.

Команда INTEUAS щиро дякує керівництву ТОВ «Ніка-Гран» за співпрацю та активну позицію щодо підготовки сучасних гірничих експертів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */