Викладачі Житомирської політехніки долучились до розробки ЄФВВ для вступу в магістратуру галузі 12 «Інформаційні технології»

Shares

З 20 березня 2024 року по 26 березня 2024 року викладачі факультету інформаційно-комп’ютерних технологій взяли активну участь у тренінгах розробників єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) для вступу в магістратуру з галузі знань «Інформаційні технології», а саме:

    •  від кафедри комп’ютерних наук підключились завідувач кафедри Граф Марина та  доцент Сугоняк Інна;
    •  від кафедри інженерія програмного забезпечення – старший викладач кафедри Локтікова Тамара;
    •  від кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки – завідувач кафедри Єфіменко Андрій, доценти Головня Олена та Шелуха Олексій, старший викладач Покотило Олександра.

Учасники тренінгу розглядали та вивчали правила написання тестових завдань до ЄДКІ з урахуванням міжнародного досвіду та стандартів. Аналізували практичні кейси, проходила жвава дискусія щодо понятійного апарату та нових тенденцій в ІТ галузі. Також учасники намагалися визначити спільну позицію в умовах різноманітності спеціальностей та освітніх програм у зазначеній галузі і розробити базу тестових завдань, яка дозволить ефективно оцінити і рейтингувати інтелектуальний потенціал та професійні компетентності абітурієнтів освітнього ступеня «магістр». 

Дякуємо організаторам тренінгу за можливість підвищити професійний рівень у царині сучасного інструментарію контролю знань студентів в освітньому процесі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */