Навчальна дисципліна «Захист інформації в комп’ютерних системах та мережах» разом з фахівцями компанії Cisco

Shares

Гарною практикою успішної та ефективної підготовки майбутнього ІТ-фахівця є доповнення та розширення компетентностей, здобутих у закладі вищої освіти, досвідом та знаннями від фахівців галузі. У Державному університеті «Житомирська політехніка» цьому приділяється значна увага – гаранти освітніх програм та викладачі відповідних освітніх компонент регулярно залучають фахівців ІТ-галузі до різних форм провадження освітнього процесу.

20 березня 2024 року в межах серії професійних заходів Cisco Customer Experience фахівці багаторічного університетського партнера – компанії Cisco провели вебінар «Cisco Secure Firewall – функціональні можливості та основні сценарії використання». Доповідачами на заході були пані Тетяна Федосєєва (Customer Experience Customer Success Specialist, Cisco) та пан Павло Родіонов (Technical Solutions Architect, Cisco). Платформою для заходу слугувала фірмова платформа компанії – Cisco Webex.

Від Житомирської політехніки до вебінару долучилися здобувачі вищої освіти 3-го курсу бакалаврських освітніх програмах Компʼютерна інженерія та Кібербезпека, а також викладачі кафедри компʼютерної інженерії та кібербезпеки. Особливістю цього заходу було те, що його тема стала гарним розширенням теми міжмережного екранування та застосування систем виявленням вторгнень, які зараз вивчають студенти у межах навчальної дисципліни  «Захист інформації в компʼютерних системах та мережах».

Під час вебінару доповідачі розглянули такі питання:

    • огляд сучасних платформ міжмережного екранування;
    • захист від кіберзагроз;
    • гібридна робота фізичних та хмарних версій платформ;
    • керування платформами та робоче навантаження;

Наприкінці зустрічі доповідачі провели демонстрацію функціоналу платформи та відповіли на запитання слухачів.

Щиро дякуємо фахівцям компанії Cisco за надзвичайно цікавий та корисний захід!

 

P.S.Запис вебінару доступний на YouTube-каналі Cisco Ukraine за посиланням Cisco Secure Firewall: функціональні можливості та основні сценарії використання.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */