Досліджуємо туристичні магніти Тетерівської громади

Shares

Студенти першого курсу спеціальності 242 «Туризм і рекреація», другого-третього курсів спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» разом з викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмилою Горшковою та Діною Ярмолюк відвідали туристичні локації Тетерівської територіальної об’єднаної громади.

Тематика та зміст екскурсії відповідають напрямку науково-дослідної теми: «Удосконалення туристичних основ логістичної діяльності підприємств як напрям зміцнення потенціалу регіонального розвитку туризму та рекреації».

З екскурсоводом пані Наталією мали змогу ознайомитись і дослідити містечко відпочинку Greenwood Village Holiday, садибу зеленого туризму «Кіт Баюн і Кривенька качечка».

Пізнавальною туристичною локацією для учасників подорожі була зупинка в селі Перлявка на базі відпочинку «Акваторія», яке знаходиться всього в 15-ти хвилинах їзди від міста Житомир. Місце як для сімейного відпочинку так і для великих компаній друзів.

Упродовж заходу учасники туру мали змогу ознайомитися в с. Тригір’я з Преображенським Тригірським чоловічим монастирем. Монастир розташований на одній із трьох гір, скелястого берега річки Тетерів. У «Відомостях про Тригірський Преображенський чоловічий монастир» за 1854 рік сказано: «Засновниками цього монастиря в 1613 р. були поміщики Трояновського маєтку Микола та Феодір Олександровичі Вороничі».

Пізнавальною туристичною локацією була зупинка в лісовому заказнику місцевого значення «Над Тетеревом», що займає вздовж річки майже 35 гектарів, на території якого росте близько 60 дубів поважного віку. Найстарший з них – дуб Патріарх – має вік 590 років.

Пізнавати рідний край, розробляти нові туристичні маршрути , досліджувати  туристичні локації та залучати до цієї діяльності всіх охочих – такою є мета студентів за спеціальностями «Туризм і рекреація» , «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */