Викладачі факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки взяли участь у підготовці учнів до МАН України

Shares

19-20 лютого проходив II (обласний етап) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Впродовж цих двох днів здобувачі освіти представляли свої роботи спочатку у вигляді персональних постерних захистів виключно перед членами журі, а далі – у конференціях мали можливість обговорити свої роботи разом з іншими здобувачами. Представленню робіт передував етап заочного оцінювання.

У роботі журі в ряді секцій, зокрема у відділеннях фізики і астрономії (секція «Астрономія») та інженерії та матеріалознавства (секції «Автоматизація та робототехніка», «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження», «Технології виробництва») взяли участь викладачі кафедри робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки:

  • старший викладач, заступник декана факультету Василь Бондарчук,
  • доцент кафедри, к.т.н. Олександр Підтиченко.

Участь здобувачів у таких науково-дослідницьких конкурсах допомагає їм краще та чіткіше опанувати той чи інший напрямок діяльності та раніше визначитися з майбутньою професією, обрати спеціальність, за якою далі продовжити навчання в закладах вищої освіти. А викладачам ЗВО – відповідно оцінити рівень підготовленості та сферу інтересів своїх потенційних абітурієнтів.

Детальна інформація та фото – на сторінці Центру позашкільної освіти для дітей та молоді Житомирської обласної ради https://is.gd/bc6bcS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */