Зустріч студентів і викладачів Житомирської політехніки зі співробітниками Державної екологічної інспекції Поліського округу

Shares

23 лютого 2024 року у Державному університеті «Житомирська політехніка» відбулася зустріч студентів спеціальностей 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 103 «Науки про Землю», викладачів кафедри екології та природоохоронних технологій й наук про Землю зі співробітниками Державної екологічної інспекції Поліського округу.

Працівники екоінспекції презентували офіційний вебресурс Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «ЕкоЗагроза». За допомогою ресурсу «ЕкоЗагроза» можна отримувати у реальному часі достовірну інформацію про стан довкілля у кожному регіоні на різних девайсах та подати електронне звернення щодо виявлених фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу.

Співробітники екологічної інспекції детально ознайомили присутніх із послідовними етапами повідомлення про екологічну загрозу і закликали долучатися до боротьби з окупантами та ставати на захист нашого довкілля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */