Візит головного акціонера Danico Ltd. Андерса Брусендорфа та головного інженера-конструктора підприємства Андрія Голубовського

Shares

14 лютого 2024 року Державний університет «Житомирська політехніка» радо вітав головного акціонера Danico Ltd. Андерса Брусендорфа (Anders Brusendorff) та головного інженера-конструктора підприємства Андрія Голубовського.

Візит почався зі знайомства поважних гостей з адміністрацією університету, керівництвом факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій мехатроніки і робототехніки та представниками кафедри механічної інженерії.

В ході візиту Андерсу Брусендорфу та Андрію Голубовському було презентовано Innovation Hub – університетську екосистему для розвитку інноваційних проектів, комерціалізації наукових досліджень та втілення підприємницької ініціативи викладачів і здобувачів вищої освіти Житомирської політехніки.

В конференц-залі нового корпусу Житомирської політехніки відбулася лекція-зустріч Андерса Брусендорфа та Андрія Голубовського із здобувачами вищої освіти та викладачами факультету.

Андерс Бруссендорф розповів про історію створення ПІІ ТОВ “Даніко”, сьогодення підприємства та окреслив перспективи розвитку підприємства, наголосивши на важливості випускників ряду технічних спеціальностей факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки як однієї з важливих рушійних сил інженерного відділу ПІІ ТОВ “Даніко”. В свою чергу, Андрій Голубовський представив ряд технічних аспектів виробничої діяльності ПІІ ТОВ “Даніко”.

По завершенню лекції відбулось жваве спілкування здобувачів вищої освіти із гостями в форматі “запитання-відповідь”. Студенти факультету мали можливість з’ясувати сучасні вимоги, які висуваються до інженерів, а також можливості практичної підготовки і працевлаштування на ПІІ ТОВ “Даніко”. Крім того, відбулася презентація аспірантами окремих напрямів наукових досліджень кафедри механічної інженерії.

Висловлюємо вдячність нашим поважним гостям та стейкхолдерам за багаторічну співпрацю з університетом!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */