Участь студентського самоврядування Житомирської політехніки у засіданні Молодіжної Печерської платформи

Shares

9 лютого в Українсько-данському молодіжному центрі студентська ректорка Ярина Герус та студентський декан факультету бізнесу та сфери обслуговування Владислав Любарець взяли участь у засіданні Молодіжної Печерської платформи в місті Київ.

Ця подія зібрала представників студентського самоврядування з різних міст для обговорення нагальних питань молодіжної політики та громадської діяльності. Ярина мала можливість виступити в ролі спікера. Вона поділилась своїм досвідом, розповіла про діяльність органів студентського самоврядування в Житомирській політехніці та відповіла на питання гостей заходу.

Під час зустрічі пройшла низка дискусій за участі студентів, громадських діячів і фахівців Київського молодіжного центру. Зокрема, відбулася презентація діяльності Київського молодіжного центру та обговорення перспектив співпраці громадського сектору зі студентами.

Окрему увагу було приділено викликам, з якими стикається студентське самоврядування, та пошуку оптимальних рішень для їх подолання.

Захід став черговим кроком на шляху налагодження конструктивного діалогу між студентами, громадськими організаціями та органами влади задля вирішення найбільш нагальних проблем молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */