Третій форум Національного українського молодіжного об’єднання: участь представника студентського самоврядування

Shares

Студентський проректор Житомирської політехніки Артем Коломієць взяв участь у Третьому національному молодіжному форумі Національного українського молодіжного об’єднання, який відбувся протягом 23-25 лютого 2024 року у Києві. Головною темою форуму стали довіра та чесна розмова, яку відкрила виконавча директорка НУМО Олена Подобєд-Франківська.

Делегати представляли різні організації та взяли участь у Загальних зборах, де обрали нове Правління та Наглядову раду наступної каденції. Обговорені були також можливості подальшого мережування та взаємодії осередків.

Зустрічі та обговорення діяльності членських організацій, молодіжних рад сприяли розвитку та взаєморозумінню учасників форуму. Зі слів Артема, змістовна розмова з ветеранами та захисниками із громадського сектору змотивувала учасників розвиватися та досягати поставлених цілей, адже спікери поділились власним досвідом та дали поради молоді.

Форум став чудовою можливістю для обговорення викликів, що постали перед молоддю в умовах сьогодення. Організатори висловили подяку всім, хто зараз відстоює територіальну цілісність країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */