Студенти та викладачі відвідали автотранспортне підприємство ПРАТ «ЖИТОМИРСЬКЕ АТП 11854»

Shares

Студенти та викладачі Житомирської політехніки спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» відвідали ПРАТ «ЖИТОМИРСЬКЕ АТП 11854» з метою ознайомлення з напрямами діяльності підприємства та виробничо-технічною базою.

Від керівництва підприємства студентів зустрів Федорченко Дмитро Андрійович, він розповів про напрями діяльності та послуги підприємства, такі як, вантажний автомобільний транспорт, пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення,  технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів, надання в оренду автомобілів і легкових автотранспортних засобів, надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна та інші. Цікавою новиною для студентів став напрям діяльності з продажу електромобілів. Студенти мали нагоду ознайомитися з конструктивними особливостями електромобілів марки «Nissan».

Федорченко Іван Андрійович запропонував оглянути виробничо-технічну базу АТП, де надають послуги з обслуговування вантажного транспорту та розповів про переваги проходження практики, а також перспективи подальшого працевлаштування на підприємстві.

На базі АТП веде свою комерційну діяльність ПП “Автопростір Полісся”, що засноване нашими випускниками Башинським Дмитром та  Константином Худяковим, та пропонує широкий асортимент запасних частин, експлуатаційні матеріали і деталі для вантажного транспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */