Дебютний концерт камерного оркестру Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера

Shares

26 січня 2024 року у Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера відбувся дебютний концерт камерного оркестру філармонії. Художній керівник – Євген Стецюк.

Радіємо успіхам  студента Житомирської політехніки Василевського Даниїла (факультет комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки, група  АТ-33), який є одним з учасників колективу. На концерті були присутні здобувачі освіти та викладачі Житомирської політехніки, вони були вражені подією, майстерністю та талантом музикантів.

Музиканти виконали твори сучасних українських та іноземних композиторів у джазовій обробці.  Концертна програма “4 стилі” звучала в оновленому симфонічному звучанні. Завдяки сучасним підходам, аранжуванням та музичним експериментам, музиканти створили нові унікальні формати, легкі й цікаві для любителів музики.

Відмінною рисою колективу є й те, що музиканти під час виступу використовують елементи гумору, тим самим створюючи неповторну атмосферу та даруючи глядачам гарний настрій. Це й історичний момент для нашого регіону, адже тепер на Житомирщині є  камерний оркестр.

Колектив вже веде активну гастрольну діяльність містами України. Успіхів колективу та творчого натхнення для ще більш знакових творчих здобутків!

ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */