Академічна мобільність за проєктом Еразмус+  в Університеті Федеріко ІІ (м. Неаполь, Італія)  

Shares

Напрями академічної мобільності студентів Житомирської політехніки постійно розширюються. Так, весняний семестр 2023-2024 навчального року для Шевченко Юлії, студентки спеціальності 073 «Менеджмент», освітнього ступеня «магістр» (група МОМ-24), розпочався в Італії (м. Неаполь).

Відповідно до сформованого навчального плану, Юлія буде вивчати наступні дисципліни: Strategic Management of Innovation, Business Combinations, Market Microstructure. Завдяки активній міжнародній співпраці Державного університету «Житомирська політехніка» мрії студентів втілюються в реальність. Перші враження отримані нашою студенткою наводяться нижче:

«Неаполь – це море, вид на гори та Везувій, італійський футбол та місце, де зародилась піца. Крім унікальних історичних памʼяток, які можна зустріти тут на кожній вулиці та неймовірної архітектури – це також місто студентів та молоді. Я з нетерпінням чекала початку навчального семестру в університеті Федеріко ІІ, який цього року відзначає 800 років з дати заснування. Вдячна ректору Віктору Євдокимову, відділу міжнародних зв’язків, зокрема, Василю Мамраю та Анні Полянській, а також кафедрі менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій, на чолі з Тетяною Остапчук за розвиток міжнародної співпраці та надання таких унікальних можливостей для студентів. Ci vediamo a Napoli!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */