Загинув студент Житомирської політехніки Віталій Ткачук

Shares

До цього неможливо звикнути, так не має бути. Сини є продовженням роду, батьківською гордістю. Проте наша реальність така, що 20-ти річні хлопці віддають найдорожче – життя за незалежність та суверенітет України та кожного з нас.

Загинув студент 4 курсу денної форми навчання факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій і мехатроніки Державного університету «Житомирська політехніка» Ткачук Віталій Віталійович (17.02.2003  – 25.12.2023). Безповоротно пішов у вічність розумний, мужній, добрий хлопець, Захисник України.

У 2020 році Віталій пов’язав своє майбутнє з нашим університетом, вступив на навчання за освітньою програмою «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», а у 2022 році добровільно став на захист Батьківщини, приєднався до легендарної бригади спеціального призначення «Азов». Воїну Віталію назавжди 20 років…

Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблого Героя… Вічна слава і світла пам’ять Герою!

Дякуємо за захист України та українського народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */