Наталія Харитонова – тренерка проєкту «Система підтримки та супроводу ветеранів/ветеранок у громадах із застосуванням кейс-менеджменту»

Shares

З жовтня по грудень 2023 року на базі тренінгового центру «Простір можливостей» проходило навчання перших трьох тренерських команд для підготовки та навчання за системою кейс-менеджменту фахівців соціальної сфери. Підготовлені команди вже в грудні розпочали працювати у тренінгових центрах Житомира, Києва та Хмельницького та підготували 60 фахівців за програмою кейс-менеджменту. Фахівці-тренери – це люди, які працюють у темі ветеранських політик не перший рік.

До складу тренерської команди увійшли троє житомирян: психолог Державного університету «Житомирська політехніка» Наталія Харитонова; ветеран, кейс-менеджер ГС «Дім ветерана» Андрій Бродський; провідний юрист ГС «Дім ветерана» Сергій Дубок.

Тренерський курс передбачав три навчальних блоки:

  • Теми, які пов’язані із ветеранськими політиками, вивченням цільової аудиторії, її потреб, можливостей у медичному забезпеченні, реабілітації, протезуванні, психологічної підтримки, первинного психологічного скринінгу та психоедукації, значенні інструменту кейс-менеджменту.
  • Теми, які пов’язані із технологією ведення випадку – «кейс менеджменту», соціальними послугами для ветеранів та ветеранок, інтегрованим та сімейно-орієнтованим підходом у роботі з ветеранами та членами їхніх родин.

Набуття викладацьких навичок, методик та інструментів, які тренери можуть використовувати під час навчальних курсів у себе в регіонах.

Цей проєкт став можливим завдяки підтримці USAID Ukraine – USAID Україна та проєкту Розбудова стійкої системи громадського здоров’я

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */