Почесне звання «Заслужений економіст України» присвоєно Свірко Світлані Володимирівні

Shares

Указом Президента України №16/2024 від 22.01.2024 року за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, сумлінне виконання професійного обов’язку почесне звання “Заслужений економіст України” присвоєно Свірко Світлані Володимирівні, завідувачу кафедри національної безпеки, публічного управління та адміністрування Державного університету «Житомирська політехніка», доктору економічних наук, доктору наук з державного управління, професорові.

Світлана Володимирівна професійно зростає протягом усього життя, знаходиться постійно у русі та пошуку, активна, сучасна та неймовірно талановита вчена! Щирі вітання особисто Світлані Свірко та усьому колективу університету з черговим визнанням наших здобутків на державному рівні!

Висловлюю вдячність Президентові України Володимиру Зеленському та Офіс Президента України за відзначення представника університету високою державною нагородою! В умовах повномасштабної війни університет виконує покладені на нього функції, колектив забезпечує освітній процес, здійснює наукові дослідження, наші здобувачі освіти навчаються та здобувають омріяні спеціальності! Ми робимо свій внесок у розвиток України, кожен на своєму місці.

Ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */