Лисянюк Олена – журі 3-го (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови

Shares

20 січня 2024 року в Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся 3-й (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови, в якому взяли участь учні 9-11 класів загальноосвітніх закладів Житомирської області.

Юні франкофони переконані, що вивчення французької мови під час здобуття середньої освіти – це справжня перевага, яка відкриває безліч можливостей. Продовжити вивчення французької мови можна у Державному університеті «Житомирська політехніка», де французька вивчається поряд з англійською, німецькою та китайською мовами.

Учасники 3-го (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови продемонстрували високий рівень володіння мовою в різних видах мовленнєвої діяльності. В роботі журі олімпіади з французької мови взяла участь старший викладач кафедри теоретичної та практичної лінгвістики Житомирської політехніки Лисянюк Олена Леонідівна.

Переможці обласного етапу олімпіади з французької мови представлятимуть Житомир у ІV-му етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови. Побажаємо їм успіхів й разом до перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */