Еразмус+/ Мобільність: навчання в Університеті м. Марібор, Словенія

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» – сучасний заклад вищої освіти, в якому створюються можливості для розвитку. Міжнародна академічна мобільність студентів і викладачів є одним з пріоритетних напрямів. І кількість таких мобільностей стрімко зростає.

Студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування спеціальності 242 «Туризм» Білобровко Юлія (гр. ТЗ-7) проходить навчання в Університеті м. Марібор, Словенія (02.10.2023 – 23.02.2024).

Юлія вже пройшла навчання в Університеті м. Кордова, Іспанія в межах програми академічної мобільності Erasmus+ у період з 13 лютого по 07 липня 2023 року.

Наразі Юлія Білобровко продовжує навчання вже в Університеті Словенії. В межах навчання за програми академічної мобільності Erasmus+ Юлія Білобровко вивчає ланцюги дистрибуції та посередництва у туризмі, детально ознайомилась з головними моментами співпраці.

В межах курсу «Маркетинг» розбирали всі методи та інструменти, які потрібно використовувати при просуванні власного туристичного продукту. На основі власних ідей і досліджень групою зі студентами з різних країн світу була розроблена маркетингова стратегія для спільного підприємства.

Навчання в Університеті Словенії відрізняється тим, що на факультеті організаційних наук, на якому навчається Юлія, досить мало студентів за програмою обміну Erasmus+. Враховуючи те, що словенські студенти надають перевагу навчанню словенською мовою, всім обрали альтернативну форму навчання – самостійна. Всі матеріали йдуть на опрацювання без професора. Це статті, книги, відео. Професори можуть допомогти з вивченням певної теми лише на особистих консультаціях.  Деякі предмети вивчаються із застосуванням онлайн-платформ.

Юлія Білобровко має честь представляти Житомирську політехніку за межами нашої країни, спілкуватись зі студентством інших країн, здобувати досвід, навчатись і розвиватись. Юлія вдячна за можливість побачити світ та мати так багато знайомих з різних куточків світу, доторкнутись до культури інших, знайти спільне

Розвиваємо лідерів. Створюємо інновації. Змінюємо світ на краще!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */