Участь у міжнародній академічній мобільності студентки факультету бізнесу та сфери обслуговування в «Universidad de Cordoba»

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» – сучасний заклад вищої освіти, в якому створюються можливості для розвитку. Міжнародна академічна мобільність студентів та викладачів є одним з пріоритетних напрямів. І кількість таких мобільностей стрімко зростає.

Наразі триває участь в міжнародній академічній мобільності і студентки факультету бізнесу та сфери обслуговування, спеціальності 242 «Туризм» Білобровко Юлії в «Universidad de Cordoba» (Університет міста Кордови, Іспанія). Серед дисциплін, які вивчаються: «Туристичний маркетинг», «Посередництво і туристична дистрибуція», «HR менеджмент», вивчення іспанської мови тощо.

Юлія має честь представляти Житомирську політехніку за межами нашої країни, спілкуватись зі студентством інших країн, здобувати досвід, навчатись і розвиватись. Нещодавно Юля гідно представила в іспанському університеті проект “Ukraine, Albania and Georgia. Colourful destinations of Eastern Europe you shouldn’t miss in a lifetime”, через який вона презентувала туристичну галузь України, розповіла про місця, які варто відвідати після Перемоги. 

Розвиваємо лідерів. Створюємо інновації. Змінюємо світ на краще! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */