Онлайн-засідання круглого столу зі стейкхолдерами для обговорення освітньо-професійної програми «Юридична психологія»

Shares

31 травня 2023 р. на кафедрі психології та соціального забезпечення відбулося засідання круглого столу зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Юридична психологія». У засіданні взяли участь гарант ОПП, викладачі кафедри практичної психології та соціального забезпечення, студенти спеціальності та запрошені стейкхолдери.

Метою заходу було залучення до продуктивної та конструктивної дискусії учасників круглого столу щодо освітньо-професійної програми «Юридична психологія», обмін враженнями від навчального процесу та проходження практики. Було розглянуто широке коло питань, що стосуються працевлаштування випускників, перспектив подальшого розвитку кафедри і зазначеної спеціальності. 

Під час засідання відбувався обмін думками щодо змісту освітньо-професійної програми, навчальних дисциплін, переліку професійних компетенцій, важливих на ринку праці. Учасники круглого столу висловили підтримку напрямку розвитку кафедри та готовність до подальшої співпраці, вказали на сильні сторони спеціальності «Юридична психологія», та висловили побажання щодо конкретних навичок, яких вони потребують від випускників кафедри. 

Зокрема, запрошений стейкхолдер начальник 52 гарнізонного будинку офіцерів, підполковник Андрій ЖДАНОВ зазначив, що ОПП дозволяє всебічно вивчити специфіку реалізації складових професії психолога та особливості психологічних явищ, механізмів та закономірностей, пов’язаних з правом, його виникненням, застосуванням і впливом у цілісній системі «людина–суспільство–право». Зі свого боку, студентка 3 курсу спеціальності «Юридична психологія» Антоніна ГОЛИК високо оцінила рівень підготовки на спеціальності, розповіли про свій досвід роботи та запропонували заходи, які допоможуть підвищити якість навчання.

За результатами круглого столу було узгоджено низку пропозицій від стейкхолдерів щодо удосконалення освітньої програми, які будуть у подальшому враховані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */