Зустріч студентів факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин з представницею НАЗК

Shares
30 листопада 2023 р. студенти першого курсу факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин мали нагоду поспілкуватись в офлайн форматі з представницею Національного агентства з питань запобігання корупції – НАЗК Ганною ТКАЧЕНКО.

Захід відбувся в атмосфері дружнього діалогу та збагатив всіх учасників новими враженнями та емоціями.

Студенти, вивчаючи дисципліну «Антикорупція та доброчесність», змогли ближче познайомитись з її творцями, цінностями і баченням закладеними при її розробці, живими прикладами та фактами з перших вуст.

Зі свого боку, гості були вражені рівнем знань студентів, громадянською позицією та свідомістю, їх прагненням до подальшого вивчення суспільних процесів, і, головне, втіленням отриманих знань в своє життя. Особливо пані Ганна відмітила єдність студенства та дух спільноти Житомирської політехніки.

Навіть, по закінченню зустрічі багато студентів залишались, щоб поставити додаткові запитання та поділитися враженнями.

Ми щиро вдячні представникам НАЗК за приділений час і сподіваємось на подальші спільні заходи та співпрацю, які надихають всіх учасників цього процесу.

Академічна доброчесність та нульова толерантність до корупції у всіх її проявах історично закладені в стратегію Житомирської політехніки як одна з основних цінностей корпоративної культури університету. Всі процеси в університеті відбуваються з розумінням того, що виховання поваги до доброчесності та її забезпечення є результатом щоденної спільної роботи адміністрації, науково педагогічного персоналу та здобувачів освіти.

Прагнення Університету до максимального сприяння формуванню суспільної нетерпимості до корупції, утвердженню культури доброчесності та поваги до верховенства права усієї університетської спільноти вилилось у співпрацю з Офісом доброчесності НАЗК, в рамках якої університет бере участь у всіх заходах та став одним з 10 ЗВО України, які увійшли в проект «Прозорі університети».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */